Vad vi gör

Vi erbjuder specialistkunskap inom ett stort antal olika områden. Vi är en engagerad och proaktiv helhetspartner som alltid strävar efter att förverkliga våra kunders digitala visioner med bästa möjliga resultat. Du kan förvänta dig omtänksamhet och omsorg i allt vi gör. Vi gräver så djupt som du tillåter för att hitta det mest effektiva, effektfulla och meningsfulla sättet att föra din verksamhet framåt

Ewinco är en fullservicebyrå för digital innovation lokaliserad i Sundsvall. Vi är specialister på webbutveckling, webbdesign, UX och sökmotoroptimering. Genom att kombinera strategisk förmåga med en brinnande passion för teknik och innovation skapar vi digitala möjligheter med långsiktigt värde för våra kunder.

”Varför är vi här?”

Varje design- och utvecklingsproblem börjar med de verkliga, affärscentrerade svaren på ”Varför?”. Vi identifierar era mål tillsammans och använder sedan vår expertis för att hitta den perfekta punkten av realistisk och verkningsfull.

”Vad krävs?”

Efter mål kommer strategi. Vi kartlägger den tillsammans genom att utforska era användarberättelser och er data, samtidigt som vi utmanar alla antaganden. Efter det så sätter vi upp en sund och flexibel tidsplan så att vi kan hålla oss reaktiva.

Vi bygger

Det här är vad många kunder tror är steg ett – vad de anlitade oss att göra från början. Vi sprintar från prototyp till minsta livskraftiga produkt till produktionsklar release, med fokus på komponenterna med högst värde och störst effekt.

Vi ser vad som fungerar och gör mer av det

Vi är med er i datan där vi mäter, tolkar och utformar nya initiativ för att fortsätta den omvandling som startats. Vid den här tidpunkten så är det ingen överraskning när vi inte bara frågar vad som kommer härnäst, utan också ”varför?”.